Δωρεάν Συμβουλευτική Συνάντηση

Δωρεάν Συμβουλευτική Συνάντηση

Για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας, να κατανοήσουμε τις προσδοκίες σας και να παρουσιάσουμε τις διαδικτυακές λύσεις που ανταποκρίνονται σε αυτές πρέπει να έχουμε μια πρώτη συνάντηση μαζί σας. Μας αρέσουν οι ξεκάθαρες σχέσεις συνεργασίας που διακατέχονται από αμοιβαία εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Αυτά βέβαια χτίζονται με τον καιρό αλλά όπως όλα τα πράγματα έτσι και μια σταθερή και αποδοτική συνεργασία πρέπει να ξεκινήσει από κάποιο σημείο. Ελάτε λοιπόν να κανονίσουμε την πρώτη μας συνάντηση, να γνωριστούμε από κοντά και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο ώστε να εκμεταλλευθείτε το εύρος των υπηρεσιών που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Ας το κανονίσουμε

Web Development

Web Development

Οι γνώσεις μας σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλον αυτό τον καιρό που είμαστε στον χώρο του Web Development μας επιτρέπουν να είμαστε σε θέση να μπορούμε να αναπτύξουμε μια τεράστια γκάμα από websites, mobile εφαρμογές και κάθε άλλου είδους εφαρμογές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.

Ειδικευόμαστε σε: κατασκευή ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό εμπόριο, mobile εφαρμογές, custom web εφαρμογές για οποιαδήποτε ανάγκη

Δείτε περισσότερα Τα έργα μας

Internet Marketing

Internet Marketing

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που στοχεύουν στην αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή της επιχείρησης σας με απώτερο στόχο:

-την ενίσχυση του ονόματος της εταιρείας σας -την αποτελεσματικότερη διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και κατ’επέκταση, -την αύξηση των πωλήσεων σας

Οι υπηρεσίες μας: Search Engine Optimization, καμπάνιες Pay Per Click, social media marketing, email marketing

Δείτε Περισσότερα Επικοινωνήστε μαζί μας

Web Consulting

Web Consulting

H makemysite στοχεύει σε σταθερές συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Θέλουμε η τεχνολογικές λύσεις μας και η είσοδος σας στο Internet να σας λύσουν τα χέρια και όχι να είναι άλλο ένα πρόβλημα για εσάς. Με λίγα λόγια θέλουμε να φτάσετε το 100% των δυνατοτήτων σας.

Σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω σε προβλήματα της επιχείρησής σας που μπορούν να λυθούν μέσω της τεχνολογίας και σχεδιάζουμε για εσάς κατάλληλη στρατηγική προώθησης και οργάνωσης της επιχείρησής σας μέσω των υπηρεσιών της makemysite.

Διαβάστε περισσότερα Επικοινωνήστε μαζί μας