Οι εφαρμογές μας προσαρμόζονται στις ανάγκες σας

custom applications
Όπως διαφέρουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των επιχειρήσεων έτσι διαφέρουν και οι ανάγκες τους. Διαφορετική δομή, οργάνωση, στρατηγική και διαφορετικό αγοραστικό κοινό. Ίσως αναρωτηθήκατε ήδη: «Πως θα προσαρμόσω την τεχνολογία στις δικές μου ανάγκες;»

Στην makemysite κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, επομένως κάθε λύση που προτείνουμε πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις δικές της προδιαγραφές. Από την οργάνωση του προσωπικού και των καθημερινών εργασιών μέχρι την επικοινωνία με τους πελάτες και την λήψη αποφάσεων, θα σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, στα μέτρα της επιχείρησής σας, θα σας κατευθύνουμε και θα σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση τους ώστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας στην επαγγελματική καθημερινότητά σας.

Οι custom εφαρμογές της makemysite, στοχεύουν στην κάλυψη ειδικών αναγκών της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιώντας τελευταία τεχνολογία και δοκιμασμένες λύσεις σας παρέχουμε εφαρμογές με όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον χρήσης, που «τρέχουν» χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις και είναι έτοιμες να προσαρμοστούν στο μέλλον σε νέες απαιτήσεις.

 

business

Business Custom Applications

Υλοποιούμε τα παρακάτω applications για επιχειρήσεις:

  • Συστήματα Online Κρατήσεων (Ξενοδοχείων – Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων – Εισιτηρίων – Εστιατόρια κλπ)
  • Σύστημα Online Αγορών
  • Σύστημα διαχείρισης διαφημίσεων
  • Σύστημα Υπολογισμών
  • Σελίδες Μαζικών Αγορών (όπως Groupon, Deals, κλπ)
  • Σύστημα Εγγραφής σε Events
  • CRM/ERP
Με ενδιαφέρει

Κύκλος δημιουργίας Custom Application

Προσπαθώντας για την καλύτερη ποιότητα στις λύσεις μας, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα που εξασφαλίζουν οτι έχετε την λύση που σας ταιριάζει.

Κατανόηση αναγκών και ανάλυση

Συζητάμε μαζί σας σχετικά με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Κατανοούμε τον τομέα δραστηριότητάς σας και στη συνέχεια αναλύουμε αυτές τις πληροφορίες για να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση, που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες σας.

Πρόταση καταλληλότερης λύσης και αξιολόγηση

Αφού αναλύσουμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε από εσάς, καταλήγουμε σε μια προτεινόμενη λύση. Περιγράφουμε την λειτουργία της εφαρμογής με λεπτομέρεια σε εσάς και συζητάμε μαζί σας, για να την κάνουμε ακόμα πιο αποτελεσματική.

Υλοποίηση της εφαρμογής

Η εφαρμογή είναι πλέον έτοιμη για χρήση. Έχει δοκιμαστεί από εμάς και εσάς για να εξαλειφθούν τυχόν προβλήματα.

Υποστήριξη και feedback

Δεν θέλουμε η συνεργασία μας να τελειώσει εκεί. Μας ενδιαφέρει η σωστή χρήση και ανανέωση των δυνατοτήτων του custom application σας. Γι” αυτό σας προσφέρουμε υποστήριξη της εφαρμογής, διαρκή επικοινωνία και καθοδήγηση.

 

 

meeting

Δωρεάν Συμβουλευτική Συνάντηση

Προσφέρουμε σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μας μια δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες της επιχείρησης σας και μαζί να δούμε πως μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ας το κανονίσουμε

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία.
Επικοινωνήστε μαζί μας