Αποδοτική, στοχευμένη και μετρήσιμη προώθηση στο Internet

Η διαφήμιση στο Internet είναι ο πλέον αποδοτικός και αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε το όνομα της επιχείρησής σας γνωστό και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Εκμεταλλευτείτε την χρήση του Internet από εκατομμύρια χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Στοχεύστε το ιδανικό κοινό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και ανοίξτε ένα νέο κανάλι διάδοσης της φήμης της επιχείρησής σας. Η διαφήμιση μέσω Internet είναι ο οικονομικότερος και κυρίως ο πιο ελεγχόμενος τρόπος προώθησης κάθε επιχείρησης. Μπορείτε κάθε στιγμή να έχετε μετρήσιμα αποτελέσματα για την πορεία της καμπάνιας σας, ώστε να παίρνετε πάντα τις σωστότερες αποφάσεις για την στρατηγική σας.

Η makemysite σας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων διαφήμισης μέσω Internet, για κάθε budget και κάθε στόχο που θέλετε να επιτύχετε. Σας προσφέρουμε κάθε στιγμή, ανάλυση της πορείας της καμπάνιας σας και σας παρέχουμε την κατάλληλη καθοδήγηση για την διαχείρισή της.

Web Development

Υλοποιούμε το εταιρικό σας website, eshop ή προσαρμοσμένες σε εσάς mobile και web εφαρμογές.

Οι λύσεις που προσφέρουμε:

Περισσότερα Επικοινωνία

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO)

Έχετε κάνει μια σοβαρή επένδυση σε χρόνο, προσπάθεια και χρήματα κι έχετε φτιάξει ένα ωραίο και λειτουργικό website για την επιχείρηση σας. Φτάνει μόνο αυτό; Δυστυχώς όχι. Θέλετε το website σας να φαίνεται σε όλους όσους ψάχνουν για την εταιρεία σας στο internet ή για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τα δικά σας.

Ένα μεγάλο βήμα για να το πετύχετε, είναι να είναι η ιστοσελίδα σας να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, ένα βασικό κανάλι επικοινωνίας με το κοινό σας. Χρειάζεστε λοιπόν μια καλά δομημένη στρατηγική βελτιστοποίησης για όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησης, έννοια γνωστή ως search engine optimization ή πιο απλά SEO.

Διαβάστε περισσότερα Με ενδιαφέρει

Καμπάνιες Pay Per Click

Καμπάνιες Pay Per Click

Με τον όρο Pay Per Click διαφήμιση (γνωστή και ως PPC) εννοούμε την δημιουργία, παρακολούθηση και βελτιστοποίηση μια διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας σας στις διάφορες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Yahoo! κλπ). Μιας και στην χώρα μας, η κατεξοχήν χρησιμοποιούμενη μηχανή αναζήτησης (με διαφορά) είναι αυτή της Google, για τους συνεργάτες μας επιλέγουμε την διαφήμιση στην πλατφόρμα της, η οποία λέγεται Google Adwords.

Μία καμπάνια Google Adwords μπορεί να είναι στοχευμένη αναλόγως με το κοινό στο οποίο απευθύνεται κι εσείς πληρώνετε κάποιο ανάλογο ποσό μόνο όταν κάποιος επισκέπτης κάνει click στην διαφήμισή σας και μπορείτε να ορίσετε τις ώρες και τις ημέρες τις οποίες επιθυμείτε να διαφημιστείτε.

Διαβάστε περισσότερα Με ενδιαφέρει

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Τόσο εσείς, αλλά κυρίως οι πελάτες σας, βρίσκονται σε αυτά και τα χρησιμοποιούν καθημερινά για διασκέδαση, ενημέρωση και επικοινωνία. Το σίγουρο είναι πως σας ανοίγουν ένα κανάλι άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με το κοινό σας και κάνει την εταιρεία σας και τα προϊόντα σας πιο προσιτά.

Οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές: μπορείτε να έχετε μια καλοστημένη σελίδα της εταιρείας σας στο Facebook, ένα κανάλι στο YouTube ή ένα προφίλ στο Twitter και να ενημερώνετε άμεσα τους πελάτες σας για νέα προϊόντα της εταιρείας σας, νέα γύρω από τον χώρο της επιχείρησης σας ή πληροφορίες για σεμινάρια και εκδηλώσεις που διοργανώνετε.


Διαβάστε περισσότερα Με ενδιαφέρει

Email Marketing

Email Marketing

Κάθε επιχείρηση θέλει σταθερές σχέσεις με τους πελάτες της όπως επίσης θέλει και ένα μέσο επικοινωνίας μετά την παροχή κάποιας υπηρεσίας ή την πώληση προϊόντος. Η επιλογή του Email Marketing είναι ο δρόμος για την ανάπτυξη διαρκούς επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Έχοντας τα email των πελατών σας μέσω του website σας, κρατήστε τους ενήμερους για κάθε νέα προσφορά, νέα υπηρεσία/προϊόν ή καλέστε τους σε κάποιο event που πιθανώς οργανώνετε.

Η makemysite θα οργανώσει για εσάς email καμπάνιες για να προωθήσετε το όνομα της επιχείρησής σας και να γίνετε η πρώτη επιλογή στην αγορά. Στόχος μας είναι να έχετε ευχαριστημένους πελάτες που επιστρέφουν με την πρώτη ευκαιρία και να φτάσετε στο μέγιστο την ποιότητα των υπηρεσιών σας.

Διαβάστε περισσότερα Με ενδιαφέρει