Υλοποίηση των κατάλληλων λύσεων για τις δικές σας ανάγκες

Είναι πλέον κοινά αποδεκτό ότι το Internet έχει μπει στη ζωή μας κι έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε, ενημερωνόμαστε, αναζητούμε πληροφορίες και διασκεδάζουμε.

Για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, οι δυνατότητες που προσφέρει είναι τεράστιες. Η υλοποίηση των κατάλληλων λύσεων μπορεί να μετατρέψει μια μικρή επιχείρηση σε ηγέτη του κλάδου της και να ανοίξει νέους ορίζοντες. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το είδος της επιχείρησης, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά κυρίως την ποιότητα και τις δυνατότητες μιας επαγγελματικής προβολής και προώθησης της επιχείρησης στο διαδίκτυο. Η εξέλιξη στον κλάδο της πληροφορικής, προσφέρει στις σημερινές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έχουν όλα όσα χρειάζονται από μια ιστοσελίδα χωρίς το κόστος να είναι απαγορευτικό.

Στη makemysite σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες σας, στην κατάλληλη τιμή. Το εύρος των υπηρεσιών μας εγγυάται την κάλυψη οποιασδήποτε απαίτησης σας με έμφαση στην ποιότητα του αποτελέσματος, στην ευκολία χρήσης και στην μέγιστη προβολή σας.

Internet Marketing

Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της επιχείρησης σας αξιοποιώντας όλες τις τακτικές του Internet Marketing

Οι λύσεις που προσφέρουμε:

Περισσότερα Επικοινωνία


Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ακόμα και αν η επιχείρησή σας είναι μια μικρή επιχείρηση όσον αφορά τα οφέλη που παίρνεται από το site σας, το μέγεθος δεν μετράει. Δεν έχει σημασία αν είστε μια επιχείρηση του ενός ατόμου ή μία μεγάλη πολυεθνική. Η προώθηση μέσω Internet είναι ο πιο αποδοτικός, απόλυτα ελεγχόμενος, μετρήσιμος και οικονομικός τρόπος για να κερδίσετε το ιδανικό αγοραστικό κοινό.

Στη makemysite, δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε την κατάλληλη λύση, κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας η οποία θα σας φέρει τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.

Διαβάστε περισσότερα Με ενδιαφέρει

Κατασκευή e-shop

Κατασκευή eshop

Η δημιουργία ενός eshop είναι ένα σημαντικό βήμα για την επιχείρηση σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργείτε 24 ώρες το 24ωρο και να προσεγγίσετε ένα πολύ μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Για να γίνει όμως ένα eshop επιτυχημένο, πρέπει να είναι εύχρηστο, λειτουργικό και φιλικό στη χρήση του από τους πελάτες σας.

Ακόμα κι αν δεν έχετε καμία εμπειρία στη χρήση του internet, θα υλοποιήσουμε για εσάς το ιδανικό σύστημα που συνδυάζει τις δικές σας ανάγκες αλλά και της επιχείρησης σας. Με την ολοκλήρωση του πρότζεκτ, θα είμαστε δίπλα σας για εκπαίδευση στην χρήση του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να το διαχειρίζεστε αποδοτικά και να εκμεταλλεύεστε όλες τις δυνατότητες του.

Διαβάστε περισσότερα Με ενδιαφέρει

Mobile εφαρμογές

Mobile εφαρμογές

Κάθε επιχείρηση θέλει να είναι διαθέσιμη στον πελάτη, όταν αυτός χρειαστεί τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της. Έτοιμη να διαθέσει πληροφορίες, να δεχθεί παραγγελίες ή να επικοινωνήσει μαζί του. Θέλει επίσης ένα νέο κανάλι διαφήμισης που θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της, αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο για τον ίδιο τον επιχειρηματία ώστε να διαχειρίζεται τα πάντα από το κινητό του. Όλα διαθέσιμα κάθε στιγμή, οπουδήποτε!

Στην makemysite υλοποιούμε mobile applications, με όμορφο και λειτουργικό interface για την πιο ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Κατευθύνουμε και συμβουλεύουμε εσάς και το προσωπικό της επιχείρησής σας ώστε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στην επιχείρηση σας.

Διαβάστε περισσότερα Με ενδιαφέρει

Custom Web Εφαρμογές

Custom Web Εφαρμογές

Όπως διαφέρουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των επιχειρήσεων έτσι διαφέρουν και οι ανάγκες τους. Διαφορετική δομή, οργάνωση, στρατηγική και διαφορετικό αγοραστικό κοινό. Ίσως αναρωτηθήκατε ήδη: “Πως θα προσαρμόσω την τεχνολογία στις δικές μου ανάγκες;”

Στην makemysite κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, επομένως κάθε λύση που προτείνουμε πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις δικές της προδιαγραφές. Από την οργάνωση του προσωπικού και των καθημερινών εργασιών μέχρι την επικοινωνία με τους πελάτες και την λήψη αποφάσεων, θα σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις, στα μέτρα της επιχείρησής σας, θα σας κατευθύνουμε και θα σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση τους ώστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας στην επαγγελματική καθημερινότητά σας.

Διαβάστε περισσότερα Με ενδιαφέρει