Η εικόνα σας στο ίντερνετ είναι για εμάς σημαντική.

Social Media Marketing Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Τόσο εσείς, αλλά κυρίως οι πελάτες σας, βρίσκονται σε αυτά και τα χρησιμοποιούν καθημερινά για διασκέδαση, ενημέρωση και επικοινωνία. Το σίγουρο είναι πως σας ανοίγουν ένα κανάλι άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με το κοινό σας και κάνει την εταιρεία σας και τα προϊόντα σας πιο προσιτά.

Οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές: μπορείτε να έχετε μια καλοστημένη σελίδα της εταιρείας σας στο Facebook, ένα κανάλι στο YouTube ή ένα προφίλ στο Twitter και να ενημερώνετε άμεσα τους πελάτες σας για νέα προϊόντα της εταιρείας σας, νέα γύρω από τον χώρο της επιχείρησης σας ή πληροφορίες για σεμινάρια και εκδηλώσεις που διοργανώνετε.

Συνοπτικά, με τη σωστή χρήση των social media μπορείτε να:

  • επικοινωνήσετε άμεσα με τους πελάτες σας
  • να διαφημιστείτε με ελάχιστο (ή και μηδενικό) κόστος
  • να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του website σας
  • να προσφέρετε αποκλειστικά προνόμια στο κοινό σας

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο marketing της εταιρείας σας στα Social Media:

Εκπαίδευση

Θα σας εκπαιδεύσουμε στις ομοιότητες και τις διαφορές που έχει κάθε social network και μαζί θα βρούμε τον συνδυασμό αυτών που ανταποκρίνονται καλύτερα στο ύφος της επιχείρησης σας.

Θα σας ενημερώσουμε επίσης για όλο το φάσμα κάθε social network καθώς και τις σωστές πρακτικές για την αποτελεσματικότερη χρήση του μέσου

Στρατηγική

Ο καθορισμός της σωστής στρατηγικής που θα χρησιμοποιήσετε για τα social networks που ανταποκρίνονται στην επιχείρησή σας θέλει έρευνα και σωστή μελέτη.

Θα φροντίσουμε ώστε η παρουσία σας στα social media να καλύψει όλους τους στόχους της επιχείρησης σας, να ανταποκρίνεται στο κοινό σας και η παρουσία σας στο μέσο να είναι μακροχρόνια και αποδοτική

Περιεχόμενο

Αφού σας εκπαιδεύσουμε στη χρήση των social media και χαράξουμε την κατάλληλη στρατηγική για την επιχείρηση σας, το επόμενο σημαντικό βήμα είναι η δημιουργία περιεχομένου που θα ανταποκρίνεται στο ύφος σας και θα είναι ενδιαφέρον για αυτούς που το διαβάζουν. Πρέπει να μιλάτε τη γλώσσα του κοινού σας, να είστε προσιτοί και να μη φοβάστε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία.

meeting

Δωρεάν Συμβουλευτική Συνάντηση

Προσφέρουμε σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μας μια δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες της επιχείρησης σας και μαζί να δούμε πως μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ας το κανονίσουμε

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία.
Επικοινωνήστε μαζί μας