Το εταιρικό σας προφίλ στο Internet

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Πριν απαντηθεί το ερώτημα γιατί μία επιχείρηση χρειάζεται Website αναλογιστείτε το εξής: «Γιατί θα ανοίγατε ένα κατάστημα ή ένα γραφείο για την επιχείρησή σας;». Η απάντηση είναι μία: «Γιατί θέλετε να υπάρχει η επιχείρησή σας». Όμοια το website είναι η ηλεκτρονική ύπαρξη, της επιχείρησής σας στο Internet. Οποιαδήποτε επιχείρηση χωρίς website, αποκόπτεται από τα εκατομμύρια χρηστών αυτού του μέσου.

Ακόμα και αν η επιχείρησή σας είναι μια μικρή επιχείρηση όσον αφορά τα οφέλη που παίρνεται από το site σας, το μέγεθος δεν μετράει. Δεν έχει σημασία αν είστε μια επιχείρηση του ενός ατόμου ή μία μεγάλη πολυεθνική. Η προώθηση μέσω Internet είναι ο πιο αποδοτικός, απόλυτα ελεγχόμενος, μετρήσιμος και οικονομικός τρόπος για να κερδίσετε το ιδανικό αγοραστικό κοινό.

Πως θα σας φαίνονταν αν κάποια εταιρεία δεν είχε site και δεν μπορούσατε να την επισκεφτείτε ηλεκτρονικά; Το website, πιστοποιεί την αξιοπιστία, προσδίδει το απαραίτητο κύρος και προβάλει το σύγχρονο επαγγελματικό προφίλ που χρειάζεται κάθε επιχείρηση.

Θέλω να δω δείγματα

Πως ακριβώς θα σας βοηθήσει ένα εταιρικό website:

Εταιρική Προβολή

H παρουσία στο διαδίκτυο κάνει την εταιρεία σας πιο προσιτή στους πελάτες σας μιας και μπορούν ανά πάσα στιγμή εύκολα και απερίσπαστα να βρουν ότι πληροφορία χρειάζονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να δουν δείγματα των εργασιών σας και να έρθουν σε επαφή για να τους εξυπηρετήσετε.

Αύξηση Πωλήσεων

Το site σας λειτουργεί σαν μία πρώτη εικόνα της επιχείρησής σας με την διαφορά ότι είναι συνεχώς προσβάσιμη για όποιον πελάτη σας θελήσει να την δει, χωρίς γεωγραφικό περιορισμό, οποιαδήποτε στιγμή.


Άμεση Επικοινωνία με το Κοινό

Μέσω του site σας προσφέρετε ευκολία πληροφόρησης σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές σας. Οι πελάτες σας μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα και εύκολα απευθείας μαζί σας καθώς ανοίγετε ένα άμεσο κανάλι επικοινωνίας με το κοινό σας.

Εύκολη Διαχείριση Περιεχομένου

Ανανεώστε το περιεχόμενο του website σας, προβάλλετε τα νέα της επιχείρησής σας και εισάγετε κάθε πληροφορία εύκολα και αποδοτικά. Η ομάδα της makemysite θα σας προσφέρει εκπαίδευση στην διαχείριση του website σας, καθώς και άμεση υποστήριξη.

Ενδεικτικά χαρακτηριστικά και τιμές για τις λύσεις που προσφέρουμε:

Dynamic

Από940

Business

Από1290

Πλήθος Σελίδων έως 20 Απεριόριστες
Πλήθος Δυναμικών Σελίδων Όλες Όλες
Διαχείριση Περιεχομένου Ναι Ναι
Πλήθος Φωτογραφιών έως 100 Απεριόριστες
Πλήθος E-mail έως 10 έως 20
Φόρμα Επικοινωνίας Ναι Ναι
Responsive Layout 250 € Ναι
Google Map Ναι Ναι
Στατιστικά Επισκεπτών Ναι Ναι
SEO friendly Ναι Ναι
Domain Name 2 έτη
Hosting 1 έτος 1 έτος
Συντήρηση 1 έτος 1 έτος
Πολυγλωσσική Λειτουργία 70 € Ναι*
Newsletter εγγραφή 70 € Ναι
Αναζήτηση Περιεχομένων Ναι Ναι
Forum 300 € 300 €
Blog Ναι Ναι
Εκπαίδευση Χρήσης Ναι Ναι
Portfolio Το θέλω Το θέλω

*Μέχρι 2 γλώσσες. Πέραν των 2 γλωσσών, το κόστος είναι 70€/γλώσσα.

meeting

Δωρεάν Συμβουλευτική Συνάντηση

Προσφέρουμε σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μας μια δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να συζητήσετε μαζί μας τις ανάγκες της επιχείρησης σας και μαζί να δούμε πως μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ας το κανονίσουμε

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία.
Επικοινωνήστε μαζί μας