Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας.

Σύντομα, θα σας καλέσουμε για να κανονίσουμε την πρώτη μας συνάντηση, να γνωριστούμε από κοντά και να δούμε μαζί ποια λύση ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας και των πελατών σας.

Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε άρθρα μας σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τα Social Media και το Digital Marketing και να μας ακολουθήσετε στα κοινωνικά δίκτυα!

Άρθρα για eshop
Δείγματα eshop

Success stories

Ελένη ΑνδρινοπούλουDarkSide Collectibles

Παραφράζοντας τους γνωστούς στίχους του Καβάφη «έχει σημασία το ταξίδι αλλά και ο προορισμός».Στον «πηγεμό» για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος διεθνών προδιαγραφών η ομάδα της makemysite μας προσέφερε μία άκρως εποικοδομητική εμπειρία. Στοχεύοντας σε ένα πολυεθνικό κοινό ο σχεδιασμός και η υλοποίηση απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια, μελέτη των αγορών και έμφαση στις ιδιαιτερότητες. Η makemysite κατάφερε να [...]

Περισσότερα

Γιώργος ΒεϊσάκηςVeis Handcrafted Lighting

Μετά από 1 χρόνο συνεργασίας με την makemysite, τα αποτελέσματα του eshop μας είναι εξαιρετικά: μεγάλη αύξηση των λιανικών πωλήσεων, αποτελεσματικό internet marketing, αλλαγή του retail προφίλ της εταιρίας, δημιουργία νέων επαφών και συνεργασιών! Σας ευχαριστούμε πολύ για την επιτυχημένη συνεργασία!

Περισσότερα