Βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματα σας

 

Τι περιλαμβάνει η πρώτη συνάντηση με την makemysite;
Η πρώτη μας συνάντηση είναι μια συνάντηση γνωριμίας με εσάς και την επιχείρησή σας. Κατανοούμε τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιήστε και ακούμε τις απαιτήσεις σας. Επίσης, μέσω κατάλληλων ερωτήσεων, συλλέγουμε πληροφορίες που αναλύουμε ώστε να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση.
Χρειάζομαι website;
Φυσικά, είτε έχετε μια πολυεθνική είτε μια μικρή επιχείρηση. Είναι το πρώτο και βασικότερο βήμα για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χώρο του Internet και να διαφημιστείτε μέσω αυτού. Χρειάζεστε ένα επαγγελματικό, ειδικά σχεδιασμένο και δομημένο για εσάς website, που θα δώσει στο ευρύ κοινό μια αξιόπιστη εικόνα. Όμως αυτό δεν είναι το παν. Χρειάζεστε επίσης μια σταθερή και αποδοτική συνεργασία για την κατάλληλη καθοδήγηση, την κατάλληλη στιγμή. Όσο οι απαιτήσεις αλλάζουν στην επιχείρησή σας, ανάλογα θα πρέπει να προσαρμόζεται και το εταιρικό website σας και η online στρατηγική σας.
Θα μπορώ να ανανεώνω εγώ το περιεχόμενο του site μου;
Ναι. Η makemysite υλοποιεί δυναμικά websites τα οποία επιτρέπουν την πλήρη διαχείρισή τους από εσάς. Σας παρέχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση και σας παραδίδουμε γραπτές οδηγίες διαχείρισης. Ενώ για πιο προηγμένες αλλαγές, είμαστε πάντα διαθέσιμοι!
Πως μπορώ να ανεβάσω τα κέρδη μέσω του Internet;
Ο χώρος του Internet αποτελείται από εκατομμύρια χρηστών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι δυνατότητες για διαφήμιση είναι αμέτρητες και ο ανταγωνισμός πλέον αρκετά μεγάλος. Με κατάλληλη στρατηγική και «στόχευση» του καταλληλότερου κοινού (target group) που σας ενδιαφέρει έχετε την αποδοτικότερη καμπάνια σε σχέση με κάθε άλλο μέσο. Καμπάνιες pay-per-click όπως η διαφήμιση στη Google και στο Facebook, στις οποίες πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει click και μπει στο site σας, είναι ακόμα πιο αποδοτικές και οικονομικές.
Πως θα ξέρω αν η διαφημιστική καμπάνια μου πάει καλά;
Η makemysite σας παρέχει πλήρη αναφορά της πορείας της καμπάνιας σας με διαγράμματα και ακριβείς αριθμούς, τα οποία εξάγουμε από το σύστημα πάνω στο οποίο διαφημίζεστε(πχ Google adwords, Facebook ads). Οι καμπάνιες σας είναι πλήρως διαχειρίσιμες και μπορούν να προσαρμοστούν οποιαδήποτε στιγμή, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Εμείς προσφέρουμε συνεχώς τις κατάλληλες συμβουλές και απόψεις για τον σωστό σχεδιασμό της online διαφημιστικής καμπάνιας σας.
Πως θα ξέρω αν το site μου έχει επισκεψιμότητα;
Με κατάλληλα εργαλεία που είναι προσβάσιμα και από εσάς 24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να παρακολουθείτε με διαγράμματα και αριθμούς την επισκεψιμότητα του website σας. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως από πια περιοχή μπήκαν οι επισκέπτες σας, πόση ώρα έμειναν στο site, ποιες σελίδες είδαν περισσότερο και πολλά άλλα συγκεκριμένα στατιστικά. Η makemysite παρακολουθεί για εσάς τα στατιστικά αυτά και σας τα αναλύουμε κάθε μήνα. Τα στατιστικά αυτά είναι ένα ακόμα εργαλείο για να σχεδιάζουμε και να προσαρμόζουμε την στρατηγική σας στο Internet.

 

Οι συχνές ερωτήσεις ανανεώνονται συνεχώς.