Προφίλ και εταιρική κουλτούρα

Η makemysite είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών στο Διαδίκτυο. Συγκροτείται από νέα άτομα με γνώσεις και εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής και του Marketing, ενώ συνεργάζεται με επίσης έμπειρους επαγγελματίες σε τομείς που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι (art & design, video production, φωτογραφία κλπ)

Οι άμεσοι στόχοι μας είναι δύο, να γνωρίσουμε τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας και να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας συμβουλεύοντας σας κάθε στιγμή για την online στρατηγική διαφήμισης και διαμόρφωσης της εικόνας της επιχείρησής σας και την εσωτερική σας οργάνωση με τη χρήση της τεχνολογίας.

Έχοντας τους στόχους στο μυαλό μας, το όραμά μας είναι να είμαστε στους καλύτερους παροχείς υπηρεσιών Internet και τεχνολογίας. Η επιτυχία μας έρχεται μόνο μαζί με τη δική σας επιτυχία!

Μιχάλης Χριστόπουλος

Co-founder / BackEnd Developer

+30 6946 904 834

Βαγγέλης Σεραφής

Co-founder / FrontEnd Developer

+30 6982 853 854

Αναστάσιος Ζέρβας

Web Consultant

+30 6980 754 011

Δημιουργήσαμε την makemysite τον Ιανουάριο του 2010 με σκοπό να βοηθήσουμε επιχειρήσεις στην Ελλάδα να αναπτυχθούν μέσα από την τεχνολογία και το Internet. Ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με κάθε επιχειρηματία που θέλει ιδέες και λύσεις συνεχώς, για να προωθήσει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Θέλουμε το πάθος μας και οι γνώσεις μας για την τεχνολογία να βοηθήσουν στην ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

makemysite team